Základní škola Praha – Kolovraty

22 Říjen

Test základního kola Logické olympiády pro kategorii A1, A2: 1. a 2. třída

Test základního kola Logické olympiády pro kategorii A1, A2: 1. a 2. třída je možné řešit od  22. do 28. 10. 2019 včetně. Prosíme, ať si všichni zaregistrovaní žáci test vyplní.

Do soutěže děti vstoupí na stránce „Vstup do soutěže“ zadáním emailu a hesla, které obdrželi po registraci. Pokud přístupové heslo nemají, vyžádejte si nové heslo zde
http://www.logickaolympiada.cz/vstup_pro_zaky/?zapomenute_heslo=1
I v průběhu základních kol lze údaje žáků včetně emailů samozřejmě opravit a heslo získat, stejně tak je možné dopotvrdit souhlasy rodičů, stačí, aby se nám ozvali. Na stránce soutěže www.logickaolympiada.cz najdete i telefonní číslo – 277 000 289. Rádi pomůžeme s jakýmkoliv problémem.

K samotnému testu se dostanou po přihlášení kliknutím na odkaz „Vypracovat test“. Testy nominačního kola spustíte na všech prohlížečích – Google Chrome, Mozilla Firefox od verze 6.0 nebo Internet Explorer od verze 11. Před spuštěním si připravte tužku a poznámkový papír, můžete použít kalkulačku, všechny ostatní pomůcky jsou zakázané. Na vyřešení soutěžních úkolů žáci mají 20 minut. Po spuštění on-line testu jej nelze přerušit!!

Pak už se můžou začít řešit soutěžní úkoly. Správná odpověď se vybírá myší a po kliknutí se orámuje modře. Na další otázku se přesunete tlačítkem „Další“. Pokud se chcete vrátit k předchozí otázce, stiskněte „Předchozí“. Tlačítko „Ukončit test“ se zobrazí až u poslední otázky a použijete ho, až když máte opravdu všechny otázky hotové. Po uplynutí 20 minut se test ukončí automaticky a výsledky budou samozřejmě uloženy.

Výsledky kategorie A1 se dozví soutěžící i učitelé ve svém uživatelském profilu po ukončení a vyhodnocení základního kola ve středu 30. října 2019 ve 12h.

Registrace učitelů je stále možná a také můžete schvalovat přístup dalším učitelům z Vaší školy.

Přejeme Vašim žákům mnoho úspěchů v soutěži