Základní škola Praha – Kolovraty

1 Říjen

Logická olympiáda – pro zaregistrované – od 1. do 7. října je nutné vyřešit test

Soutěžní úlohy kategorie A: žáci 2. – 5 . třídy  ZŠ můžete řešit od 1. do 7. října 2015.

Do soutěže vstoupíte na stránce „Vstup do soutěže“ po zadání Vašeho emailu a hesla, které jste obdrželi emailem po registraci. Pokud přístupové heslo nemáte, vyžádejte si nové na stránce  Vstup do soutěže / Zapomněl jsem heslo. Každý, kdo je zaregistrovaný, samozřejmě může soutěžit. Chyby v emailech opravíme, s přihlášením pomůžeme, poradíme na emailu info@logickaolympiada.cz nebo na tel: 774 659 626 od 8:00 do 11:00 hod. a 721 216 108 mezi 11:00 a 14:00 hod.

K samotnému testu se dostanete po přihlášení kliknutím na odkaz vpravo nahoře „Vypracovat test“. Pozorně si přečtěte instrukce. Před spuštěním si připravte tužku a poznámkový papír, můžete použít kalkulačku, všechny ostatní pomůcky jsou zakázané. Na vyřešení soutěžních úkolů máte 30 minut. Neodbíhejte od počítače!!!! Po spuštění on-line testu jej nelze přerušit!

Pak už můžete začít řešit soutěžní úkoly. Správná odpověď se vybírá myší a po kliknutí se orámuje modře. Na další otázku se přesunete tlačítkem „Další“.  Pokud se chcete vrátit k předchozí otázce, stiskněte „Předchozí“. Tlačítko „Ukončit test“ se zobrazí až u poslední otázky a použijete ho, až když máte opravdu všechny otázky hotové. Po uplynutí 30 minut se test ukončí automaticky a Vaše výsledky budou samozřejmě uloženy.

Výsledky kategorie A se dozví soutěžící i učitelé ve svém uživatelském profilu po ukončení a vyhodnocení nominačního kola kategorie A v sobotu 10. října 2015. O dostupnosti výsledků budete informováni emailem.

Odkaz na webové stránky ZDE.