Základní škola Praha – Kolovraty

18 Únor

Prázdninový pobyt nejen pro rodiče s dětmi v italském Cesenaticu

Vážení rodiče,

již třetím rokem  nabízíme  prázdninový pobyt  nejen pro rodiče s dětmi v italském Cesenaticu.  Slunce, moře, sport, společné tvoření – to je Cesenatico.  Leží přímo v srdci Romagna,  již 7x získalo ocenění za kvalitu vody. Jednoduché ubytování, výborná strava plná zeleniny a ovoce s možností  bezlepkové i  vegetariánské diety / bez příplatku/, pozvolný přístup do moře, hřiště, vlastní pláž. Každý má své lehátko a slunečník. Možnost výletů (Delfinárium, výlet lodí, zábavné parky, Miniatury, San Marino, Benátky, Rimini…). V letošním roce bychom rádi obohatili program i hravou angličtinou, pokud nás bude dost, přibereme i lektora angličtiny pro malé i velké.
 

 

V loňském roce měl pobyt velký úspěch u dětí i rodičů. Program je zaměřen na společné tvoření  – korálkování, drátkování, malování…, cvičení na pláži, hry  a nebo nic, jen klid a odpočinek   podle vlastní potřeby. Přidat k programu se může každý podle momentální nálady. Úžasné  jsou  také večerní procházky historickým městečkem plným hudby, obchůdků, zábavy a krásných historických lodí.

 

Cena 6 990,- termín  21.8 . –  29.8. V ceně je doprava  autobusem  /příjemná cesta přes noc/, plná penze, nocleh, lehátko se slunečníkem, zdravotnice, program.  Doprovod a  program  zajišťují paní Krausová, paní učitelka Šlajerová a jako zdravotník jede paní Renata Vosáhlová.

Přihlášky nebo dotazy u paní Jany Šlajerové, tel.: 603 878 652, janasla@seznam.cz. Fotografie místa pobytu najdete ve fotogalerii ZDE..

Přihlášky do 31.3.2015

Leták ZDE.

Srdečně Vás také zveme na výstavu fotografií paní Ludmily Hodboďové , která se pobytu také zúčastnila a nafotila na pobřeží krásné obrázky s nádhernou atmosférou.Výstava již probíhá v IC Kolovraty – do konce února , otevřeno je ÚT – PÁ od 14. do 19.hodin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *